asiakaspalvelu@sowellus.fi | Tekninen tuki: 0600 418 717 (1,99€ / min. sis.alv 24%)

Ajankohtaista

Sowellus voittoon Isännöintiliiton Startup-kisassa!

6.8.2018

Sowellus valittiin voittajien joukkoon Isännöintiliiton Startup-kilpailussa! Tervetuloa Lahden Isännöitsijäpäiville 12.9. katsomaan miten avainhallinta hoidetaan oikein. Lue lisää: https://goo.gl/3ppE9A

LUE LISÄÄ

Sowellus aloittaa yhteistyön Holda Technologiesin kanssa

15.12.2017

”Yhdessä pystymme tarjoamaan palvelukokonaisuuden, joka ratkaisee monia vuokra-asunto- markkinoiden haasteita. Tärkeä osa kokonaisuutta tulee olemaan Sowellus Oy:n avainten kuittaus sekä hallintatyökalu LokiTime”. Lue Holdasta lisää: https://goo.gl/eEemKT

LUE LISÄÄ

Korjausrakentaminen 2017 Wanhassa Satamassa 7.2

6.2.2017

Sowellus ja ABLOY ovat jälleen mukana Korjausrakentaminen -messuilla. Tule ständille heittämään yläfemmat ja tutustumaan samalla rappunäyttöihimme sekä avainhallintaan osana LokiTime Kiinteistö-ratkaisua!

LUE LISÄÄ

Kehitä liiketoimintaasi Tekesin innovaatiosetelillä!

17.10.2016

Tekes lanseerasi lokakuussa 5 000€ arvoisen innovaatiosetelin PK-yritysten innovaatiohankkeisiin. Sowellus on yksi hyväksytyistä palveluntarjoajista. Ota yhteyttä, niin autamme sinua ideoinnissa ja innovaatiosetelin haussa.

LUE LISÄÄ

Sano hyvästit kadonneille avaimille!

10.10.2016

Jäikö asukkaiden avaimista puolet taas palauttamatta? LokiTime Sähköisestä Avainhallinnasta löydät aina ajantasaisen tiedon kenelle kiinteistön avaimet on luovutettu ja kenellä niiden kuuluisi olla.

LUE LISÄÄ

Sowellus ja ABLOY isännöintipäivillä Jyväskylässä

14.9.2016

Rappunäytöt ja asukastiedottaminen olivat kuuma peruna tämän vuoden isännöintipäivillä. LokiTime Rappunäyttö yhdistettynä Optima-kulunhallintaan vakuutti messuväen. Tiedottaminen, lukitus ja varaukset samassa paketissa!

LUE LISÄÄ

Haemme nälkäisiä myyjiä!

10.6.2016

Oletko pappi, lukkari, talonpoika, kuppari, tietokonefriikki, tai.., no, ei mielellään varas. Taustallasi ei ole väliä, riittää että osaat myydä ja omaat positiivisen can-do-asenteen. Lähetä avoin hakemuksi osoitteeseen: tuomas.pohjola@sowellus.fi

LUE LISÄÄ

Sowellus ja ABLOY yhdessä Taloyhtiö 2016 messuilla

23.5.2016

KITA-lehden mukaan messujen vilkkain osasto löytyi ABLOYN ständiltä. ABLOYN ja Sowelluksen älylukitus sekä kiinteistön hallinta kiinnostivat suuresti taloyhtiöväkeä.

LUE LISÄÄ

Teemme asiakkaidemme näköisiä sovelluksia

15.5.2016

Pidätkö lohikäärmeistä tai pihatontuista? Onko punainen se AINOA oikea väri? Entäpä maistuuko pilkullinen tapettikuosi? No worries. LokiTime sovellukset voidaan brändätä täysin yrityksesi tai mielihalujesi mukaiseksi.

LUE LISÄÄ