asiakaspalvelu@sowellus.fi | Tekninen tuki: 0600 418 717 (1,99€ / min. sis.alv 24%)

LokiTime Avainkuittaus & hallinta

Sähköinen avainhallinta

LokiTime Sähköinen Avainhallinta -ohjelmistolla hallinnoit kiinteistösi kaikkia avaimia samasta paikasta, missä päin maailmaa tahansa. Sinulla on aina ajantasainen tieto siitä kenelle kiinteistön avaimia on luovutettu ja kenellä niiden kuuluisi olla.

Avaintietojen tuonti LokiTimeen onnistuu helposti mistä tahansa lukitusjärjestelmästä, jonka jälkeen ne ovat sähköisesti käytettävissäsi. Voit myös liittää jo olemassa olevia avainluovutussopimuksia sekä vanhoja avaimia järjestelmään.

Ratkaisu avainhallinnan haasteisiin

Sähköinen avainkuittaus

LokiTime Mobiili Avainkuittaus –työkalulla hoidat avainten luovutukset ja palautukset vaivattomasti tablet -tietokoneella suoraan asiakkaan luona, toimistolla tai vaikkapa laiturin nokassa.

Vastaanottajan allekirjoitus tallentuu automaattisesti sähköiseen asiakirjaan ja on aina löydettävissä LokiTime Sähköisestä Avainhallinnasta.

Miksi sähköinen avainhallinta?

  • Ei enää paperin pyöritystä ja kadonneita asiakirjoja. Kaikki avaimet ja avainluovutussopimukset löytyvät sähköisenä pilvestä ja on käytettävissäsi koska tahansa.
  • Ei enää hukkuneita avaimia tai kulkutunnisteita – ajantasainen tieto siitä kenelle avaimet on luovutettu ja kenellä niiden kuuluisi olla.
  • Ajantasainen tieto kiinteistön avaimista eri tahojen välillä: mahdollisuus lisätä käyttäjätilejä järjestelmään, esimerkiksi lukkoliikkeen, isännöitsijän tai hallituksen käyttöön.
  • Liitettävyys. Avoin rajapinta mahdollistaa asukas- ja avaintiedon päivittymisen automaattisesti eri kiinteistö- ja lukosto-ohjelmista suoraan LokiTimeen.
Kiinnostuitko sähköisestä avainhallinnasta?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja tilaa veloitukseton esittely:

Ota yhteyttä