Lataa ilmainen avainhallinnan opas!

Liittyykö avainten hallinnointi työhösi tai yrityksesi toimintaan? Lataa ilmainen opas, jossa kerromme sinulle pähkinänkuoressa kaiken, mitä sinun tulee tietää avainhallinnasta. Löydät siitä myös helpot ohjeet, joiden avulla onnistut avainhallinnan digitalisoinnissa varmasti!

Ota nämä asiat huomioon avainhallinnassa

Huonosti hoidettu avainhallinta on turvallisuusriski. Kun avaimia luovutetaan ilman yhtenäistä kirjanpitoa ne voivat päätyä kenen tahansa käsiin ja aiheuttaa yritykselle suoraan tai välillisesti jopa kymmenien tuhansien eurojen kulun.

Tänä päivänä markkinoilta löytyy helppoja ratkaisuja, joiden avulla yritys kuin yritys voi ottaa niskalenkin avainhallinnan ongelmista. Digitalisoimalla avainhallinnan prosessit saavutat merkittäviä kustannussäästöjä ja suojaat arvokkaat tietosi.

Sowellus Oy on luotsannut jo yli 200 yritystä ja organisaatiota digitaaliseen avainhallintaan. Kokemuksesta syntyi ladattava “Selvitymisopas digitaaliseen avainhallintaan”. Se on tärkeää
luettavaa sinulle, joka työskentelet avainhallinnan parissa.

Oppaasta löydät:

 • Mitä avainhallinta on
 • Mitä digitaalisella avainhallinnalla tarkoitetaan
 • Digitaalisen avainhallinnan hyödyt
 • Miksi avainhallintaan kannattaa panostaa
 • 5 askelta: Näin onnistut avainhallinnassa!

  Lataa ilmainen opas
  jättämällä yhteystietosi!


  Lataamalla oppaan liityt samalla Sowellus Oy:n postituslistalle ja hyväksyt jatkossa vastaanottaa kohdennettua sähköposti-markkinointia Sowellus Oy:n ajankohtaisista uutisista, tapahtumista, materiaaleista ja palveluista.


  Voit koska tahansa poistua tältä listalta. Lisää tietojeni käytöstä voin lukea Sowelluksen tietosuojaselosteesta.