LokiTime & Traka-avainkaapit
– täydellistä avainhallintaa

LOKITIME JA TRAKA ovat tuoneet markkinoille täydellisen kokonaisratkaisun avainten turvalliseen hallintaan. Avaimet säilytetään turvallisesti Traka-kaapeissa ja kuitataan lainaan omalla puhelimella. Reaaliaikainen tieto kaikista kaapeista, avaimista ja lainauksista löytyy selaimesta, missä niitä voidaan hallinnoida keskitetysti. Palveluun voidaan lisätä myös kaikki muu lainattava omaisuus, kuten työvälineet, parkkiluvat ja läppärit. 

Ratkaisu tuo 100% jäljitettävyyden avaimille, nostaa kiinteistön turvatasoa ja vähentää avainten hallintaan kuluvaa aikaa.

Tutustu ratkaisuun: lokitime.fi/traka-lokitime-avainkaapit

Avainten säilytys ja hallinta kuukausisopimuksella

Toimitamme Traka Touch -avainkaappeja kuukausiveloitteisena kokonaispalveluna eri kokoisiin tarpeisiin. Palvelu sisältää avainkaapin sekä LokiTime-ohjelmiston, jolla hallinnoidaan kaikkien Traka-kaappien tietoja keskitetysti selaimen kautta. Avainkaapeissa säilytettävät avaimet ja tunnisteet kuitataan lainaan omalla puhelimella ja jokaisesta tapahtumasta tallentuu sopimus pilveen. Käyttäjällä on reaaliaikainen tieto kaikista kaapeista, avaimista sekä kenelle niitä on lainattu.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää palvelupaketeistamme!

Tuomas Pohjola
Toimitusjohtaja, Sowellus Oy
+358 40 560 1234
tuomas.pohjola@sowellus.fi

Jan Jernmark
Myyntijohtaja, Sowellus Oy
+358 40 505 1725
jan.jernmark@sowellus.fi