LokiTime AI – älykästä avainhallintaa!

Pohjoismaiden käytetyin avainhallinnan pilvipalvelu LokiTime tuo ensimmäisenä markkinoille tekoälyavusteiset työkalut avainten hallintaan. Yhteistyössä ohjelmistokumppani Kodanin kanssa kehitetty LokiTime AI tarjoaa käyttäjille mullistavan tavan hakea tietoa avaimista keskustelemalla interaktiivisesti LokiTime AI:n kanssa. Ratkaisu helpottaa käyttäjien tiedonhakua päivittäisessä työssä ja säästää merkittävästi työaikaa.

LokiTime AI:n BETA-versiota pilotoidaan ja kehitetään kesällä 2024 valikoitujen asiakkaiden kanssa, ja ratkaisu julkaistaan kaikkien käyttäjien saataville syksyllä. Ensimmäisessä vaiheessa LokiTime AI tuodaan osaksi palvelun selainkäyttöliittymää ja myöhemmin se integroidaan myös mobiilisovellukseen, mikä helpottaa tiedon hakemista erityisesti liikkuvaa työtä tekevillä käyttäjillä.

Testijaksolta saadun käyttäjäpalautteen pohjalta LokiTime AI:ta on tarkoitus hyödyntää myös muissa elämää helpottavissa sovelluksissa, kuten automatisoiduissa avainten kuittauksissa, asiakaspalvelussa ja integraatioissa eri järjestelmien välillä.

Kiinnostuitko LokiTime AI:sta? Ilmoita yrityksesi mukaan BETA-vaiheen testijaksolle, niin pääset vaikuttamaan siihen, minkälaiseksi palvelu muodostuu.

Yhteydenotot ja lisätiedot:
asiakaspalvelu@sowellus.fi