Case Kruunuasunnot Oy

Kruunuasunnot yhtenäisti avainhallinnan käytännöt

Kysyimme käyttökokemuksia LokiTimen käytöstä Kruunuasunnot Oy:n kiinteistöpäällikkö Eero Puraselta sekä kiinteistösihteeri Pirkko Hietamieheltä. Kruunuasunnot Oy rakennuttaa, vuokraa ja kehittää laadukkaita asuntoja 19 paikkakunnalla ympäri Suomen. Toimintaan kuuluu myös asuntojen vuokrauksen ja hallinnoinnin palveluiden tuottamista. Kruunuasunnot on kuitannut avaimiaan LokiTimella kesäkuusta 2018 alkaen.

Kruunuasuntojen asiakaspalvelu tekee avainluovutuksia LokiTimen avulla

Millaisessa käytössä LokiTime on Kruunuasunnoilla?

“LokiTime on työntekijöidemme ja paikallisten lukko- sekä huoltoliikkeiden yhteiskäytössä valtakunnallisesti. Avaintieto sekä sopimukset kuittauksista on suojassa pilvessä ja kaikkien osapuolten saatavilla, se palvelee hyvin tarpeitamme. 

”Enää emme joudu käyttämään vanhoja lukosto-ohjelmia avainten hallinnointiin, nyt kaikki avaimiin liittyvä hoituu LokiTimella”, mainitsee kiinteistösihteeri Pirkko Hietamies.

Millaista palautetta annatte itse palvelusta?

“Tämä ohjelma on aidosti käyttäjien tarpeisiin tehty. Käytettävyys on hyvä, hankinta ja ylläpitokustannukset ovat kohtuulliset – mitäpä muuta sitä hyvältä ohjelmistolta voisi vaatiakaan”, kertoo kiinteistöpäällikko Eero Puranen, Kruunuasunnot Oy


Asiakashyödyt
• Riippumattomuus lukosto-ohjelmista
• Avaintieto suojassa pilvessä ja kaikkien saatavilla
• Valtakunnallinen, yhtenäinen avainten hallinnan toimintamalli
• Toiminnan tehostuminen


Lisätietoja antaa:
Eero Puranen
Kiinteistöpäällikkö / Kruunuasunnot Oy
+358 20 734 2966
eero.puranen(at)kruunuasunnot.fi